Asociația Pro Infrastructură, despre nominalizarea lui Răzvan Cuc: ,,O ciorbă proastă reîncălzită''

,,O ciorbă proastă reîncălzită asta este propunerea guvernului la Transporturi. Răzvan Cuc a mai fost ministru al Transporturilor în anul 2017, performanțele sale fiind de tristă amintire'', scrie, pe Facebook, Asociația Pro Infrastructură.Asociația oferă enumeră și câteva exemple.

,,În august 2017, Cuc se umplea de penibil "inaugurând" o linie de cale ferată năpădită de buruieni care există din perioada austro-ungară și pe care se circula cu 30-35 km/h. Apoi a "tăiat panglica" la 7,5 km din Centura București, dar fără stratul final de asfalt, cu marcaje provizorii, lucrări în desfășurare și utilaje pe carosabil! Atenție, nici astăzi nu este stratul de uzură așternut pe DNCB între A1 și DN7'', scrie Asociația Pro Infrastrucură.

Asocțiația mai spune că, în iulie 2017, tot Cuc se dădea în spectacol pe Autostrada A1 Lugoj-Deva, certând constructorii pentru șanțuri lipsă și mobilizare slabă, neînțelegând care sunt adevăratele blocaje contractuale. 

,,În mai 2017, habarnistul Cuc semna ca primarul, fără să înțeleagă ce i se petrece, OMT 600, infamul ordin de ministru creat de Ștefan Ioniță, pe-atunci șeful CNAIR. Acesta modifica RADICAL condițiile FIDIC care, din 2011, stabileau detaliile contractuale necesare proiectelor de infrastructură'', mai scrie Asociația.

În postarea Pro Infrastructură se mai spune că ordinul a fost aspru criticat de toată lumea și că xperții Comisiei Europene au amenințat că ne blochează fondurile POIM pe transport dacă nu este abrogat.

,, În mandatul lui Cuc s-au deschis 15 km de autostradă care erau de fapt finalizați din decembrie 2016 și s-au lansat licitații pe proiecte prost pregătite, cele mai multe nefiind încheiate nici astăzi, ba chiar unele îndreptându-se spre anulare.Șansele ca lucrurile să se schimbe în bine la acest minister vital pentru dezvoltarea țării sunt zero atât timp cât este condus de incompetenți care dau bâlbe monstruoase, sclavi ai jupânilor politici'', scrie pe Facebook Asociația Pro Infstructură.

 Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?