Amedeo ENE


Radioul, prima mea dragoste... Am început în 1994 la un post local de radio, în Constanţa, sub îndrumarea unui fost jurnalist de la BBC, dornic să predea ştafeta înainte de pensionare. Am făcut radio timp de aproape 15 ani. Pentru o vreme, la două posturi simultan.

Într-o zi, în viaţa mea a apărut televiziunea. 2007. În oraşul lui Mazăre se lansa prima televiziune de ştiri regională din România, un post gândit după modelul Realităţii TV pentru a aduce echilibru şi obiectivitate pe piaţa media din Constanţa. Au fost doi ani frumoşi în care am învăţat mult de la nişte oameni excepţionali.

În 2009, a apărut un concurs la TVR Info. Prietenii, cunoscuţii mi-au spus din start: „Te prezinţi degeaba, nu ai nicio şansă, nu cunoşti pe nimeni acolo. Dar du-te pentru experienţă.” M-am dus. Am intrat. Am luat concursul. Cu toate păcatele ei, Televiziunea Română rămâne un templu pentru cei care o cunosc din interior.

De Realitatea TV m-am îndrăgostit de când a apărut. Realitatea TV este locul în care mi-am dorit să lucrez. Se spune că dacă îţi doreşti ceva îndeajuns de mult, dorinţa devine realitate într-o zi. Pentru mine, Ziua a venit la începutul lui 2012, când am fost invitat să fac parte din această echipă extraordinară. Sunt mândru să mă aflu aici şi mă bucur că pot spune oricând ce gândesc.


Întreaga echipă



Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?