Zodiile care aduc binecuvântare. Balsam pentru suflet!

Unele persoane sunt ca o binecuvântare în viaţa noastră. Chipul ni se luminează şi ni se activează toate trăirile pozitive din noi în momentul când intrăm în contact cu ele. Sunt ca un pansament pentru suflet prin bunătatea şi compasiunea de care dau dovadă.Rac

Racul, prin firea lui, este o persoană plină de compasiune care aduce alinare celor din jur. Gândirea lui profundă şi care atinge coarda sensibilă a oamenilor cu care relaţionează îl face să fie o prezenţă plăcută pentru cei din jur.

Săgetător

Săgetătorii sunt persoane cu un simţ profund de analiză, pe cât sunt de pasionali. Idealismul lor poate fi molipsitor, credinţa în viaţă şi sinceritatea fac din aceşti nativi să fie pansament pentru sufletele îndurerate ale oamenilor în suferinţă. Cu toate că în aparenţă poate fi direct, în esenţă, Săgetătorul dă dovadă de compasiune şi de grijă pentru oameni.

Citește continuarea pe divahair.ro.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?